top of page

BOTOX Amsterdam

Welkom bij Lana Skyn, dé bestemming voor botox in Amsterdam (BIG geregistreerd). Onze ervaren professionals zijn bedreven in het gebruik van botuline toxine (gewoon botox) om uw jeugdige uitstraling te herstellen en uw zelfvertrouwen te vergroten. Met een focus op kwaliteit en deskundigheid, bieden we een uitgebreid scala aan botox-behandelingen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Om meer te weten te komen over ons volledige aanbod van botox services, nodigen we u uit om op de onderstaande button te klikken. Hier vindt u gedetailleerde informatie over al onze botox-behandelingen, waaronder die voor Gummy smile, Lip flip, Bunny lines, Fronsrimpels, Wenkbrauw lift, Kraaienpootjes, Overmatig zweten, Face slimming, Tandenknarsen en behandelingen tegen migraine. Laat Lana Skyn uw gids zijn naar een verfijndere en zelfverzekerde uitstraling.

BUNNY LINES

FRONSRIMPEL

WENKBRAUWEN LIFT

KRAAIENPOOTJES

OVERMATIG ZWETEN

FACE SLIMMING

TANDENKNARSEN

MIGRAINE

GettyImages-1370573477.png
Botox Injections

BOTOX VOORHOOFD

Bent u bezorgd over fronslijnen en rimpels op uw voorhoofd? Bij Lana Skyn bieden we gespecialiseerde Botox voorhoofd-behandelingen om deze ongewenste tekenen van veroudering aan te pakken. Onze ervaren artsen (BIG geregistreerd) zullen de juiste dosering toepassen om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken.

Prijs: €145,-

Prijs voor nieuwe bookings: €130,-

Amsterdam Botox Experts

Als de toonaangevende schoonheidssalon, onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering en diepgaande kennis van esthetische behandelingen. Onze specialisten zijn niet alleen experts in lip fillers en botox maar hebben ook een diepgaand begrip van gezichtsanatomie, wat cruciaal is voor het behalen van de beste resultaten.

 

Bijvoorbeeld, onze Baby Botox behandelingen, die perfect zijn voor diegenen die op zoek zijn naar subtiele verjonging. Deze verfijnde techniek richt zich op het minimaliseren van fijne lijntjes en rimpels, met behoud van de natuurlijke bewegelijkheid van uw gezichtsuitdrukkingen, wat essentieel is voor een levendige en authentieke uitstraling.

Daarnaast bieden we gespecialiseerde behandelingen aan om uw glimlach te verbeteren, zoals onze Gummy Smile correcties en Lip Flip procedures. Deze zorgvuldig ontworpen behandelingen zijn erop gericht om uw lippen op een natuurlijke manier voller te maken en het overmatige zichtbare tandvlees te verminderen. Hierdoor wordt uw glimlach evenwichtiger en esthetisch aantrekkelijker. Onze aanpak combineert artistieke vaardigheden met medische precisie om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw glimlach prachtig wordt verbeterd, terwijl uw unieke kenmerken behouden blijven. Bij Lana Skyn streven we ernaar om niet alleen uw uiterlijk te verfraaien, maar ook uw zelfvertrouwen te vergroten.

Lana Skyn schoonheidssalon Amsterdam
Lightsheer dido laser Lana Skyn
Laser

Bent u klaar om de stap te zetten naar een jeugdigere en frissere uitstraling? Bent u op zoek naar een vertrouwde partner die u kan helpen uw schoonheidsidealen te bereiken? Dan is het tijd om contact op te nemen met Lana Skyn, uw deskundige voor botox in Amsterdam. Wij bieden een persoonlijke consultatie aan waarbij we samen met u uw wensen en doelen bespreken. Bij Lana Skyn begrijpen we dat elke cliënt uniek is, en daarom streven we ernaar om een op maat gemaakt behandelplan te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw individuele behoeften.

Bij Lana Skyn, bieden we niet alleen standaard Botox-behandelingen aan, zoals Botox voorhoofd, maar ook gespecialiseerde toepassingen zoals Botox voor het verminderen van tandenknarsen. Deze behandeling kan helpen de spanning in de kauwspieren te verlichten, wat vaak de oorzaak is van het beschadigen van tanden en kiezen. Daarnaast zijn onze Botox lippen behandelingen populair voor het creëren van een vollere en gedefinieerde lipuitstraling, en kunnen ze ook worden ingezet in combinaties met fillers voor een compleet verjongend effect.

Voor diegenen die last hebben van een 'Gummy Smile', waarbij een groot deel van het tandvlees zichtbaar is bij het lachen, bieden wij effectieve behandelingen die kunnen helpen om een meer gebalanceerde glimlach te creëren. Onze deskundige artsen passen de behandelingen zorgvuldig aan om natuurlijke en esthetisch aangename resultaten te bereiken.

Laat ons uw gids zijn op de reis naar vernieuwing en zelfvertrouwen. Met onze deskundige diensten, waaronder behandelingen voor Gummy Smile en Lip Flip, kunnen we u helpen een jeugdige uitstraling te herwinnen en te behouden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen in het bereiken van uw esthetische doelen.

pexels-ekaterina-belinskaya-4744784-footer.png

FAQs

Untitled design (12).png

Behandelingen voor een Jeugdige Uitstraling rondom de Mond.

Botox is een effectieve cosmetische behandeling die vaak wordt toegepast om tekenen van veroudering rondom de mond aan te pakken. Specifiek gericht op problemen zoals afhangende mondhoeken en fijne lijntjes rond de lippen, biedt het een subtiele verjonging en kan het een frissere uitstraling creëren.

Door het ontspannen van de spieren die verantwoordelijk zijn voor het naar beneden trekken van de mondhoeken, kan de behandeling een meer opgewekte en tevreden uitdrukking geven. Dit is bijzonder effectief voor diegenen die last hebben van een naar beneden hangende mondhoek, wat soms een ontevreden of vermoeide indruk kan wekken.

Naast het verbeteren van de mondhoeken, wordt de behandeling ook gebruikt voor het verzachten van fijne lijntjes die zich met de tijd rond de lippen ontwikkelen. Deze lijntjes, vaak verergerd door bewegingen zoals tuiten of samenpersen van de lippen - zelfs onbewust tijdens de slaap - kunnen met zorgvuldig toegediende injecties worden verminderd, wat resulteert in een gladdere, jeugdiger ogende huid rond de mond.

Voor de meeste mensen is deze behandeling een veilige en snelle oplossing om hun uiterlijk subtiel te verjongen. Het biedt een niet-invasieve optie met minimale hersteltijd, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die een effectieve anti-verouderingsbehandeling zoeken zonder chirurgische ingrepen.

Het is echter essentieel om deze behandeling te laten uitvoeren door een gekwalificeerde professional die ervaring heeft met het toedienen van injecties rondom de gevoelige gebieden van de mond. Een deskundige kan een persoonlijke beoordeling bieden en adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke behoeften.

bottom of page