top of page

LASER HAIR REMOVAL AMSTERDAM

Bij Lana Skyn in Amsterdam, streven we ernaar om u de meest effectieve laser hair removal ervaring te bieden. Uniek in onze aanpak, beschikken we over twee state-of-the-art lasermachines: de TripleICE Diod en de Lightsheer Diode Laser. In plaats van een one-size-fits-all methode, evalueren onze deskundige specialisten zorgvuldig uw individuele huidtype en haartextuur om de meest geschikte laser voor uw behandeling te bepalen. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat we het best mogelijke resultaat kunnen bereiken, waardoor laser ontharen in Amsterdam bij Lana Skyn een unieke en doeltreffende ervaring is voor elke klant.

laser hair removal Amsterdam
GettyImages-1370573477.png
Laser Hair removal Amsterdam with the lightsheer diode laser

Laser Ontharen Amsterdam

Onze laser ontharen Amsterdam diensten bij Lana Skyn zijn zorgvuldig ontworpen om u een comfortabele en effectieve oplossing te bieden voor het verwijderen van ongewenst haar. Of u nu te maken heeft met ongewenste haargroei op het gezicht, benen, armen, of andere delen van het lichaam, onze geavanceerde laserbehandelingen zijn afgestemd op het leveren van uitstekende resultaten. Wij begrijpen dat elk lichaam uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen aan die specifiek zijn afgestemd op uw individuele behoeften en huidtype.

Onze deskundige specialisten gebruiken de nieuwste laserapparatuur, waaronder de TripleICE Diod en de Lightsheer Laser, om nauwkeurig en effectief ongewenst haar te targeten en te verwijderen. Deze technologieën zorgen voor een precisie die niet alleen de efficiëntie van de haarverwijdering verhoogt, maar ook het comfort tijdens de behandeling verbetert. 

Prijs vrouwen vanaf: €80,-

Prijs voor nieuwe bookings vanaf: €40,-

Is Laser Hair Removal Pijnlijk?

Onze klanten bij Lana Skyn in Amsterdam ervaren doorgaans slechts minimale ongemakken tijdens hun laser haar verwijderen Amsterdam behandeling. Dit is te danken aan de geavanceerde technologie van onze lasers en onze gespecialiseerde koeltechnieken die worden toegepast om het comfort tijdens de behandeling te maximaliseren. De energie van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in het haar, waardoor de temperatuur in de haarfollikel stijgt en het haar vernietigd wordt. Dit proces resulteert in het natuurlijk uitvallen van het haar binnen twee tot drie weken na de behandeling.

Bij Lana Skyn gebruiken we twee verschillende soorten lasers voor onze behandelingen: de TripleICE Diode laser en de LightSheer Diode laser. Beide zijn zeer populair onder onze cliënten, maar er zijn enkele verschillen. Met de LightSheer laser hebben onze klanten over het algemeen minder sessies nodig om haarvrij te zijn. Deze laser is ook meer geschikt voor lichter haar, wat een belangrijk voordeel is voor onze klanten met deze haartype.

Het gebruik van deze twee verschillende lasers stelt ons in staat om een gepersonaliseerde aanpak te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften en haartypes van onze klanten. Dit zorgt voor efficiëntere resultaten en een comfortabelere ervaring tijdens de laserontharing Amsterdam. Ons team van deskundigen is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg, en we streven ernaar om elke laserbehandeling zo aangenaam en effectief mogelijk te maken voor onze klanten.

Lana Skyn schoonheidssalon Amsterdam
Lightsheer diode laser Amsterdam
Laser Amsterdam Lana Skyn

Bij Lana Skyn in Amsterdam, zijn we er trots op om een verschil te maken in uw schoonheidsroutine met onze geavanceerde laser hair removal behandelingen. Ons toegewijde team staat klaar om u een persoonlijke en zorgzame ervaring te bieden, waarbij comfort en effectiviteit voorop staan. Of u nu kiest voor de TripleICE Diode of de LightSheer Diode laser, u kunt erop vertrouwen dat u in deskundige handen bent.

Neem de stap naar een haarvrije toekomst en ervaar het gemak en de verfijning van professionele laserontharing in Amsterdam bij Lana Skyn. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u te werken aan het bereiken van uw ideale schoonheidsdoelen. Boek een gratis consultant gesprek!

bottom of page