top of page

LASER TATTOO REMOVAL AMSTERDAM

Ontdek de kunst van professionele laser tattoo removal in Amsterdam bij Lana Skyn, waar geavanceerde technologie en deskundige zorg samenkomen om u te helpen bij het verwijderen van ongewenste tatoeages. Of u nu op zoek bent naar tattoo verwijderen in Amsterdam, tattoo weglaseren Amsterdam of tattoo weghalen Amsterdam, ons team van specialisten is hier om u een veilige, effectieve en persoonlijke behandeling te bieden. Met de nieuwste lasertechnologieën richten we ons op het minimaliseren van ongemak en het maximaliseren van resultaten, waardoor Lana Skyn de ideale keuze is voor uw tatoeageverwijderingsbehoeften in Amsterdam.

Laser Tattoo Removal
GettyImages-1370573477.png
Laser Tattoo removal Amsterdam

We begrijpen dat de beslissing om een tatoeage te verwijderen persoonlijk en belangrijk is, en daarom zetten we ons in voor het leveren van de hoogste zorgkwaliteit.

Onze deskundige specialisten gebruiken de nieuwste lasertechnologieën om de inktdeeltjes nauwkeurig te targeten, waardoor deze afbreken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden verwijderd. Dit proces minimaliseert het risico op huidbeschadiging en zorgt voor een effectieve verwijdering van de tatoeage. Bij Lana Skyn staan we voor een zorgvuldige benadering, waarbij we elke behandeling aanpassen aan uw specifieke behoeften, om zo het beste resultaat te garanderen.

Prijs vanaf: €50,-

Prijs voor nieuwe bookings vanaf: €25,-

TATTOO 
WEGLASEREN

Elke laser tattoo removal sessie bij Lana Skyn wordt uitgevoerd met de grootste zorg en precisie, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat zonder littekens achter te laten. Voordat we beginnen, voeren we een grondige beoordeling uit van uw specifieke situatie. We kijken naar de grootte, kleur, en locatie van uw tatoeage, evenals uw huidtype, om een persoonlijk behandelingsplan op te stellen dat precies aan uw behoeften voldoet.

Bij Lana Skyn maken we gebruik van de geavanceerde PicoMAX laser, een van de beste lasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn voor tattoo verwijdering. Deze laser produceert korte pulsen van lichtenergie die doelgericht de inktdeeltjes in de huid afbreken. Het grote voordeel van de PicoMAX laser is dat deze minder pijn veroorzaakt vergeleken met traditionele lasermethoden. Dit zorgt voor een comfortabelere ervaring tijdens de behandeling.

Daarnaast zijn de resultaten van de PicoMAX laser sneller zichtbaar. Door de efficiëntie van deze technologie kunnen inktdeeltjes effectiever worden afgebroken en door het lichaam worden verwijderd. Dit betekent dat u in minder sessies significante resultaten kunt zien, wat de laser tattoo removal procedure niet alleen efficiënter maar ook kosteneffectiever maakt.

Laser Amsterdam Lana Skyn
Lightsheer diode laser Amsterdam
Lana Skyn schoonheidssalon Amsterdam

Bij Lana Skyn in Amsterdam zetten we ons in om ervoor te zorgen dat uw ervaring met tattoo verwijderen zo comfortabel en bevredigend mogelijk is. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te begeleiden door het gehele proces, van de eerste consultatie tot de nazorg, en verzekert dat u de beste zorg en resultaten ontvangt.

FAQs

bottom of page