top of page

OVER LANA SKYN

Op deze pagina ontdek je alles over Lana Skyn: onze passie, onze visie en het toegewijde team dat achter ons merk staat. Leer meer over de drijfveren die ons elke dag inspireren, de visie die ons richting geeft, en de deskundige professionals die onze belofte van kwaliteit en luxe in schoonheidszorg waarmaken. Dit is jouw kans om dieper in de wereld van Lana Skyn te duiken en te begrijpen waarom wij doen wat we doen.

Beauty Salon
Untitled design (12).png

Lana's Verhaal

Elk groot verhaal begint met een idee.

Hallo, ik ben Lana, eigenaresse van Lana Skyn, een beautysalon in Amsterdam. Mijn passie voor schoonheid en het menselijk lichaam begon al toen ik een jong meisje was. Ik was altijd al geïnteresseerd in de ingrediënten van mijn eten en de cosmetica die ik gebruikte. Deze passie leidde me ertoe om na mijn opleiding mijn eerste bedrijf te openen, een tattooshop in Amsterdam, die nu maandelijks zeven getalenteerde tattoo-artiesten huisvest. Hier leerde ik niet alleen over huid en esthetiek, maar ook over zakendoen en marketing. Tegelijkertijd bleef ik mijn grootste hobby uitoefenen: het maken van mijn eigen scrubs, lippenbalsems, zepen en crèmes, die geliefd waren bij vrienden en familie.

Drie jaar later, met een vergrote kennis, opende ik mijn tweede onderneming: Lana Skyn. Hier concentreren we ons op kwalitatieve, luxe schoonheidsproducten en -behandelingen. Ik streef ernaar dat elke behandeling van het hoogste niveau is en op maat gemaakt voor elke klant. Onze producten zijn van topkwaliteit, veganistisch, en samengesteld uit de beste oliën en ingrediënten voor elk huidtype.

Onze missie bij Lana Skyn is om de beste schoonheidsbehandelingen te bieden, gecombineerd met superieure huidverzorging. Jouw wensen staan centraal in elke consultatie met ons hoogopgeleid team, dat deskundig advies biedt en realistische resultaten levert voor jouw huidtype. Welkom in de wereld van Lana Skyn, waar schoonheid en zorg hand in hand gaan.

GettyImages-1370573477_edited.png
WhatsApp Image 2023-12-31 at 00.17_edited.jpg

Toegankelijkheid

Bij Lana Skyn geloven we in de kracht van luxe gecombineerd met toegankelijkheid. Onze diensten, variërend van geavanceerde laserbehandelingen tot persoonlijke huidverzorgingsoplossingen, zijn zorgvuldig ontworpen om kwaliteit en verfijning te bieden tegen prijzen die binnen handbereik zijn.

Wij staan voor elegantie en exclusiviteit, maar vinden het net zo belangrijk dat deze ervaringen toegankelijk zijn voor iedereen die waarde hecht aan schoonheid en welzijn. Bij Lana Skyn is luxe niet enkel een privilege; het is een ervaring die wij met trots beschikbaar maken voor onze diverse klantenkring.

Amsterdam

Luxe voor iedereen

Toegankelijkheid staat centraal bij Lana Skyn, waardoor exclusieve schoonheidszorg bereikbaar wordt voor iedereen.

Producten met zorg

Bij Lana Skyn selecteren we zorgvuldig elk product, waarbij we onze toewijding aan kwaliteit en zorg voor detail combineren om een ongeëvenaarde schoonheidservaring te garanderen.

Persoonlijk

innovatieve, persoonlijk afgestemde en verjongende schoonheidsoplossingen voor iedereen.

redhead Model

Expertise staat voorop

Bij Lana Skyn in Amsterdam hebben we bewust gekozen voor een select aanbod van gespecialiseerde esthetische behandelingen, met als doel uitzonderlijke kwaliteit en expertise te leveren in elke service die we aanbieden. In onze luxueuze kliniek creëren we een sfeer van sereniteit en exclusiviteit, waarbij elke cliënt persoonlijke aandacht en zorg ontvangt.

Ons aanbod bestaat uit zorgvuldig uitgekozen, geavanceerde injectables, waaronder botox, lip fillers en fillers. Deze worden deskundig toegediend door ons team van ervaren specialisten, die elk product nauwkeurig selecteren om uw unieke schoonheid te benadrukken. We streven naar artistieke precisie en aandacht voor detail om optimale resultaten te bereiken.

Naast deze injectables bieden we topklasse laserbehandelingen voor zowel haar- als tatoeageverwijdering, waarbij we state-of-the-art apparatuur gebruiken. Onze hoogopgeleide specialisten zorgen voor een effectieve, bijna pijnloze ervaring, zodat u kunt genieten van een gladde huid vrij van ongewenst haar of tatoeages.

Zorgvuldig Gekozen

Onze body shaping behandelingen zijn ontworpen om uw lichaam te transformeren. Of u nu een meer gecontoureerde vorm wenst, of hardnekkige cellulite wilt aanpakken, ons team gebruikt innovatieve technieken om uw fysieke doelen te bereiken. We bieden ook Cryolipolyse (vet bevriezen), Lemon Bottle fat dissolving en carbon peeling aan, waarmee we de nieuwste innovaties op het gebied van schoonheidsverzorging aan onze cliënten bieden.

Bij Lana Skyn draait het om de luxe van beperkte keuzes, waarbij wij u begeleiden op een transformerende schoonheidsreis. Vertrouw op onze expertise, geniet van onze exclusieve behandelingen en ervaar de weelde van verzorgd worden door ware specialisten.

Sproeterige huid
bottom of page