top of page

VET BEVRIEZEN AMSTERDAM

Een van onze specialiteiten zijn ook vet bevriezen in Amsterdam. Onze kliniek biedt state-of-the-art cryolipolyse behandelingen die gericht zijn op het effectief verminderen van ongewenste vetophopingen. Of u nu geïnteresseerd bent in het contouren van uw lichaam of specifiek in het bevriezen van de onderkin, ons team van deskundigen is hier om u te helpen uw esthetische doelen te bereiken. Met onze geavanceerde cryolipolyse technieken bieden we een veilige en niet-invasieve oplossing voor lichaamscontouring, waardoor u zich zelfverzekerder en tevredener kunt voelen met uw uiterlijk.

vet bevriezen Amsterdam
GettyImages-1370573477.png
Cryolipolyse Amsterdam

Cryolipolyse Amsterdam

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een apparaat gebruikt dat de vetcellen onder de huid koelt. Deze gekoelde cellen beginnen af te breken en worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam geëlimineerd, wat leidt tot een geleidelijke en zichtbare vermindering van vet in de behandelde gebieden.

Prijs vanaf: €120,-

Prijs voor nieuwe bookings vanaf: €60,-

Cryolipolyse Voor en Na:

De resultaten van cryolipolyse kunnen significant zijn. Voor en na foto's tonen vaak een duidelijke vermindering van vet in de behandelde gebieden. Voor kleinere gebieden is meestal één sessie voldoende. Echter, voor grotere gebieden of voor het aanpakken van meer vet, kunnen twee tot drie behandelingen nodig zijn. Over het algemeen bereiken de meeste mensen hun gewenste resultaten na drie sessies. Theoretisch kunt u meerdere sessies plannen om een specifiek gebied te behandelen.

Bij Lana Skyn zijn we toegewijd aan het bieden van de meest effectieve cryolipolyse behandelingen, aangepast aan uw individuele behoeften. Neem een kijkje bij de voor en na!

Lana Skyn schoonheidssalon Amsterdam
Lightsheer diode laser Amsterdam
Laser Amsterdam Lana Skyn

Bij Lana Skyn in Amsterdam streven we ernaar om u de beste ervaring in lichaamscontouring te bieden met onze geavanceerde cryolipolyse behandelingen. Ons toegewijde team van specialisten staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar het bereiken van uw ideale lichaamsvorm. Of u nu geïnteresseerd bent in het verminderen van vetophopingen of het strakker maken van uw huid, wij bieden een veilige, effectieve en gepersonaliseerde aanpak.

Laat ons u helpen uw esthetische doelen te realiseren met onze state-of-the-art technologieën en bewezen methoden. Wij nodigen u uit om Lana Skyn te bezoeken en zelf de transformatieve effecten van onze cryolipolyse behandelingen te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratie consultatie en zet de eerste stap naar een zelfverzekerder u.

FAQs

bottom of page