top of page

PMU VERWIJDEREN AMSTERDAM

Bij Lana Skyn, hebben wij ook veel kennis in PMU verwijderen, het vakkundig corrigeren van permanente make-up fouten. Of het nu gaat om pmu wenkbrauwen verwijderen, het corrigeren van powder brows die mislukt zijn, het aanpassen van een permanente make-up eyeliner die mislukt is of het herstellen van mislukte microblading. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen. We begrijpen dat het essentieel is om tevreden te zijn met uw uiterlijk, en we streven ernaar om uitzonderlijke resultaten te leveren bij elke behandeling. Met onze geavanceerde technieken en zorgvuldige aanpak zorgen we ervoor dat uw ervaring met PMU verwijderen zo comfortabel en succesvol mogelijk is.

GettyImages-1370573477.png
PMU verwijderen Amsterdam Lana Skyn

PMU VERWIJDEREN

PMU verwijderen is een proces waarbij speciale technieken worden gebruikt om permanente make-up veilig van de huid te verwijderen. Dit kan nodig zijn als de PMU niet aan uw verwachtingen voldoet, of als u van stijl wilt veranderen. Het omvat het zorgvuldig afbreken van de ingebrachte pigmenten zonder schade aan de omliggende huid te veroorzaken, waarbij moderne technologie en methoden worden ingezet. Deze procedure is ideaal voor diegenen die ontevreden zijn met het resultaat van hun permanente make-up en streven naar een natuurlijke uitstraling of een nieuwe look willen uitproberen.

Prijs vanaf: €90,-

Prijs voor nieuwe bookings vanaf: €45,-

Powder Brows Mislukt?

Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing voor het verwijderen van oude of verkeerd aangebrachte permanente make-up, dan is laser verwijdering bij Lana Skyn de beste optie voor u. Met onze geavanceerde PicoMAX laser kunnen wij deze ongewenste make-up snel en efficiënt verwijderen. Een groot voordeel van onze behandeling is dat u tijdens het proces geen wenkbrauwharen verliest, wat met name van belang is bij correcties rond de wenkbrauwen.

Onze PicoMAX laser is speciaal ontworpen voor delicate gebieden zoals de wenkbrauwen en zorgt voor een nauwkeurige verwijdering van de pigmenten zonder de omliggende huid of haren te beschadigen. Dit maakt het een ideale keuze voor het corrigeren van powder brows die mislukt zijn of andere vormen van permanente make-up die niet aan uw verwachtingen voldoen.

Doorgaans zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om de permanente make-up volledig te verwijderen. Het exacte aantal sessies hangt af van verschillende factoren, zoals de kleur van het pigment, de locatie en de diepte waarmee het pigment is aangebracht. Ons deskundige team zal tijdens een consultatie uw specifieke situatie beoordelen en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Lana Skyn schoonheidssalon Amsterdam
Lightsheer diode laser Amsterdam
Laser Amsterdam Lana Skyn

In uw zoektocht naar het corrigeren of verwijderen van permanente make-up, is Lana Skyn uw vertrouwde partner. Wij nodigen u uit om de mogelijkheden van onze geavanceerde PicoMAX laserbehandelingen te verkennen en te ervaren hoe wij met precisie en zorg uw permanente make-up kunnen corrigeren of verwijderen. Ons doel is om u weer vol zelfvertrouwen te laten stralen met uw natuurlijke schoonheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke consultatie en begin uw reis naar vernieuwing en herstel bij Lana Skyn.

FAQs

bottom of page