top of page

SERVICES

Welkom op de servicepagina van Lana Skyn, waar we trots zijn op het bieden van uitzonderlijke esthetische behandelingen in Amsterdam. Ons team van deskundigen is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, van geavanceerde laserbehandelingen voor tatoeageverwijdering tot innovatieve huidverzorgingstechnieken. We zetten ons in voor het bieden van persoonlijke zorg en aandacht, waarbij we de nieuwste technologieën en methoden gebruiken om uw schoonheidsdoelen te bereiken. Ontdek onze diverse behandelingen en ervaar de transformatie die Lana Skyn biedt.

Model
GettyImages-1370573477.png
cryolipolysis behandeling Amsterdam

Cryolipolyse Amsterdam

Tijdens de cryolipolyse (vet bevriezen) behandeling wordt een apparaat gebruikt dat de vetcellen onder de huid koelt. Deze gekoelde cellen beginnen af te breken en worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam geëlimineerd, wat leidt tot een geleidelijke en zichtbare vermindering van vet in de behandelde gebieden.

Prijs vanaf: €120,-

Prijs voor Lana's Skyn Elite Members vanaf €60,-

PMU VERWIJDEREN

PMU verwijderen is een proces waarbij speciale technieken worden gebruikt om permanente make-up veilig van de huid te verwijderen. Dit kan nodig zijn als de PMU niet aan uw verwachtingen voldoet, of als u van stijl wilt veranderen. Het omvat het zorgvuldig afbreken van de ingebrachte pigmenten zonder schade aan de omliggende huid te veroorzaken, waarbij moderne technologie en methoden worden ingezet. Deze procedure is ideaal voor diegenen die ontevreden zijn met het resultaat van hun permanente make-up en streven naar een natuurlijke uitstraling of een nieuwe look willen uitproberen.

Prijs vanaf: €90,-

Prijs voor Lana's Skyn Elite Members vanaf €45,-

GettyImages-1370573477_edited.png
powder brows mislukt Amsterdam
GettyImages-1370573477.png
Laser tattoo removal Amsterdam

We begrijpen dat de beslissing om een tatoeage te verwijderen persoonlijk en belangrijk is, en daarom zetten we ons in voor het leveren van de hoogste zorgkwaliteit.

Onze deskundige specialisten gebruiken de nieuwste lasertechnologieën om de inktdeeltjes nauwkeurig te targeten, waardoor deze afbreken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden verwijderd. Dit proces minimaliseert het risico op huidbeschadiging en zorgt voor een effectieve verwijdering van de tatoeage. Bij Lana Skyn staan we voor een zorgvuldige benadering, waarbij we elke behandeling aanpassen aan uw specifieke behoeften, om zo het beste resultaat te garanderen.

Prijs vanaf: €50,-

Prijs voor Lana's Skyn Elite Members vanaf €25,-

Laser Ontharen Amsterdam

Onze laser ontharen Amsterdam diensten bij Lana Skyn zijn zorgvuldig ontworpen om u een comfortabele en effectieve oplossing te bieden voor het verwijderen van ongewenst haar. Of u nu te maken heeft met ongewenste haargroei op het gezicht, benen, armen, of andere delen van het lichaam, onze geavanceerde laserbehandelingen zijn afgestemd op het leveren van uitstekende resultaten. Wij begrijpen dat elk lichaam uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen aan die specifiek zijn afgestemd op uw individuele behoeften en huidtype.

Onze deskundige specialisten gebruiken de nieuwste laserapparatuur, waaronder de TripleICE Diod en de Lightsheer Laser, om nauwkeurig en effectief ongewenst haar te targeten en te verwijderen. Deze technologieën zorgen voor een precisie die niet alleen de efficiëntie van de haarverwijdering verhoogt, maar ook het comfort tijdens de behandeling verbetert. 

Prijs vrouwen vanaf: €80,-

Prijs voor Lana's Skyn Elite Members vanaf €40,-

GettyImages-1370573477_edited.png
Laser ontharen Amsterdam
GettyImages-1370573477.png
Botox Voorhoofd Amsterdam

Bent u bezorgd over fronslijnen en rimpels? Bij Lana Skyn bieden we gespecialiseerde Botox behandelingen om ongewenste tekenen van veroudering aan te pakken. Onze ervaren artsen (BIG geregistreerd) zullen de juiste dosering toepassen om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken.

Prijs: €145,-

Prijs voor Lana's Skyn Elite Members: €130,-

Bij Lana Skyn in Amsterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om een harmonieuze en jeugdige uitstraling te behouden. Onze neuslippenplooi fillers zijn speciaal ontworpen om dit doel te bereiken. Deze behandeling richt zich op de lijnen die zich uitstrekken van de zijkanten van de neus naar de hoeken van uw mond, vaak een van de eerste tekenen van veroudering.

Bezoek Lana Skyn in Amsterdam voor uw neuslippenplooi filler behandeling en ervaar een jeugdiger, frisser uiterlijk dat uw natuurlijke schoonheid benadrukt. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn onze grootste beloning.

Prijs vanaf: €175,-

Prijs voor Lana's Skyn Elite Members vanaf €99,-

GettyImages-1370573477_edited.png
Lipfillers Amsterdam
GettyImages-1370573477.png
Lemon Bottle Fat Dissolving Amsterdam

Onze lemon bottle fat dissolving treatment in Amsterdam is een unieke procedure die gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten om vetcellen op een veilige en effectieve manier af te breken. Deze behandeling is ideaal voor diegenen die specifieke probleemgebieden willen aanpakken zonder de risico's van chirurgie. Met lemon bottle fat dissolver, kunt u genieten van een strakkere, meer getonifieerde lichaamsvorm, en dit alles met minimale inspanning en geen hersteltijd.

Prijs vanaf: €120,-

Prijs voor Lana's Skyn Elite Members vanaf €99,-

bottom of page